maanantai 1. marraskuuta 2010

Tänään tuli Victoria ja Daniel kylään Hollolan Lahteen

Onkohan kenellekään muulle tapahtunut sellainen juttu, että kaikki jää viime tippaan. Taakse on jäänyt lomaviikko, jolloin piti treenata blogi-asioita ja varsinkin kuvien yhdistämistä tekstin piristykseksi. No, minä ainakin olen se muu, joka keksii kaikenlaisia verukkeita ja askareita tosi toimiin ryhtymisen sijasta. Nytkin kuuntelin toisella korvalla Victorian ja Danielin saapumista Tiirismaan koulun pihalle hurraavien koululaisten keskelle.  Mahtoivatko tyttö-oppilaat pettyä, kun Prinsessalla ei ollutkaan kruunua päässä eikä Prinssillä kärpännahkaviittaa.  Elämä on pettymyksiä täynnä ja niihin on hyvä tottua lapsesta saakka.

Maisema tämän pellon pientareelta nähtynä on muuttunut viikossa. Melkein kaikki lehtipuut ovat varistaneet lehtensä. Taas olisi vähän haravoimista. On kuulema tasan kaksi koulukuntaa haravoimis-politiikassa. Toiset eivät tartu pitkillä pihdeilläkään haravaan syksyllä. Heidän mielestään kuolleet lehdet ovat maan lannoketta ja etanoiden herkkua. Minua puristaa ympäristöstä tuleva paine eli täytyy haravoida kun naapurikin haravoi. Ei ole pokkaa suhtautua coolisti toisten odotuksiin. On tämä ihmisparka laumasielu vaikka pyristeleekin sitä vastaan kaikin voimin. Odotan iltaa opistolla, jossa saan ehkä tukiopetusta kuvien laittoon ( vaikkapa prinsessan ja prinssin kuvia )
Tässä ollaan perhekuvassa Mäntyniemessä. ( kuva MTV.fi )

1 kommentti:

  1. Hauskasti kirjoitat, hykertelen täällä hymyssä suin :)

    Kun pari viikkoa sitten tarjouduin haravoimaan isäni pihalla, iskä totesi siihen, että "eihän täällä ole haravoitu ikinä!". Sen kyllä huomaa: etanoiden paratiisi.

    VastaaPoista